#

Termeni

Termeni utilizare

        Serviciile logicart.ro sunt oferite de catre compania SC LogicART MEDIA SRL numai persoanelor care sunt de acord cu termenii si conditiile expuse aici. Folosirea serviciilor logicart.ro presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii. Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre furnizor, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care nu este de acord cu conditiile impuse, trebuie sa inceteze folosirea serviciilor logicart.ro.
Declinarea oricarei garantii

       SC LogicART MEDIA SRL isi exprima in mod explicit declinarea oricarei garantii pe care un utilizator o poate invoca in urma folosirii serviciilor logicart.ro. Compania nu ofera nici o garantie utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor sale, corectitudinea informatiilor publicate sau securitatea serviciilor sale. De asemenea, nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor logicart.ro, intarzierea informatiilor sau securitatea aplicatiilor sale. SC LogicART MEDIA SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara garantii de nici un fel. SC LogicART MEDIA SRL nu ofera nici o garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site se face pe propriul risc. SC LogicART MEDIA SRL nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele logicart.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

       SC LogicART MEDIA SRL garanteaza utilizatorului acces limitat pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii SC LogicART MEDIA SRL, fara acordul scris al acesteia.
Declinarea responsabilitatii

       Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri despre o anume marca sau un anume produs, clientul se poate adresa SC LogicART MEDIA SRL. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este in totalitate proprietatea SC LogicART MEDIA SRL. De asemenea imaginile sunt prezentate pe site cu titlu informativ, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, aspect etc.)

SC LogicART MEDIA SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui site, fara notificarea prealabila a utilizatorului.